Vacatures

Vacature: Stagiair Adviseur Duurzaam Wonen


Ben jij gepassioneerd door verduurzaming en vastbesloten om je stempel te drukken op de toekomst van woningen? Wil je jouw commerciële vaardigheden ontwikkelen terwijl je naast je studie praktijkervaring opdoet? Energieslimadvies nodigt je uit om deel te nemen aan ons team als Stagiair Adviseur Duurzaam Wonen.
Over Ons:

Energieslimadvies is een vooruitstrevend bedrijf dat zich richt op duurzaam wonen en vastgoedadvies. Onze missie is om woningen groener, energie-efficiënter en duurzamer te maken. Als pioniers op het gebied van verduurzamingadvies, bieden wij jou een unieke kans om je kennis en passie te bundelen en echt impact te maken.

Functieomschrijving:
Als Stagiair Adviseur Duurzaam Wonen bij Energieslimadvies sta je in het hart van onze duurzame inspanningen. Je zult samen met de eigenaar huiseigenaren bezoeken, waarbij je niet alleen inzicht krijgt in de commerciële aspecten van het vak, maar ook praktische ervaring opdoet. Je zult onder begeleiding opnames uitvoeren, waardevolle informatie delen met bewoners en cruciale kennis vergaren over het verduurzamen van woningen en de belangrijkste aandachtspunten.

Wat Wij Zoeken:
Een enthousiaste kandidaat 
Commercieel ingesteld 
Beschikbaarheid van 8-24 uur per week om naast je studie aan de slag te gaan.
Bereidheid om onder begeleiding opnames uit te voeren en bewoners te adviseren.
Leergierig en niet bang om vragen te stellen

Waarom Energieslimadvies:
Een stimulerende omgeving waar jouw passie voor duurzaamheid wordt aangemoedigd.
Flexibele werktijden om je stage naadloos in je studieroutine te integreren.
Een vergoeding die we graag in overleg met jou afstemmen.
Als jij klaar bent om impact te maken in de wereld van duurzaam wonen, stuur dan je open sollicitatie, inclusief CV en motivatie, per mail naar Jeroen Muis. 

Mail: jeroen@energieslimadvies.nl

E-mailen
Bellen